Doi bărbaţi reţinuţi în cazul crimei de la Scăpău. Ambii nu îşi recunosc fapta

Doi bărbaţi reţinuţi în cazul crimei de la Scăpău. Ambii nu îşi recunosc fapta

Doi suspecţi în cazul crimei de la Scăpău

Doi bărbaţi au fost reţinuţi marţi dimineaţa, fiind suspecţi în cazul morţii violente de la Scăpău, unde o bătrână a fost torturată pentru a spune unde ţine banii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi bărbaţi, unul de 31 de ani, iar celălalt de 38 de ani, ambii din Scăpău, au fost reţinuţi marţi, 8 ianuarie, la ora 5,00, în cazul bătrânei ucise cu bestialitate.

„Niciunul din cei doi bărbaţi reţinuţi nu recunoaşte fapta. A fost lovită cu un obiect metalic,  au lăsat-o în stare de inconştienţă şi a murit în urma hemoragiei. A fost găsită cu multiple lovituri la cap”, a precizat procurorul Fănică Cercel de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi.

Cei doi bărbaţi urmează să fie prezentanţi în cursul zilei de astăzi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bătrâna din localitatea Scăpău şi-a găsit sfârşitul în cel mai groaznic mod cu putinţă. Autorii crimei au schingiuit-o cumplit pentru a spune unde are banii în casă. I-au dat cu o rangă în cap, au tăiat-o cu o sabie şi i-au băgat o igliţă în picior. I-au luat din casă un lănţişor şi un card de pe care se pare că au scos bani a doua zi. I-au smuls din ureche cerceii, nestabilindu-se clar dacă în timp ce era în viaţă sau după ce survenise decesul.

Sătenii din Scăpău sunt îngroziţi de cele petrecute cu bătrâna şi spun că niciodată nu s-a mai petrecut în satul lor o faptă de o asemenea cruzime.

Ea era proprietara unui magazin amenajat în incinta casei sale. Din spusele localnicilor, bătrâna ar fi avut în casă o sumă de circa 10.000 de euro, probabil aceasta fiind şi mobilul crimei.

Femeia a fost găsită moartă în casă vineri, 4 ianuarie şi se pare că decesul a survenit joi seara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: