Descoperire macabră la Malovăţ: Bătrână moartă, mâncată de câini

Descoperire macabră la Malovăţ: Bătrână moartă, mâncată de câini

Locul unde a fost găsită moartă bătrâna din Malovăţ FOTO Corina Macavei

Imagini terifiante în satul Malovăţ-Mehedinţi. Cadavrul unei femei a fost descoperit, luni, în grădina unii localnic, fiind parţial devorat de câini.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întreaga localitate este consternată de ceea ce i s-a întâmplat bietei femei. Oamenii povestesc că Ana Ghilerdea (94 de ani), locuia singură şi îşi umplea timpul adunând surcele de prin împrejurimi. O vecină povesteşte că a văzut-o pe bătrână aseară, ca luni după-amiază să afle cu stupefacţie de moartea cumplită a acesteia. Nimeni nu a văzut cum s-a petrecut tragedia, dacă femeia fost mâncată de vie de câini ori decedase înainte de atacul fiarelor.

“Ea umbla după surcele de astea. Aseară cine ştie ce s-o fi întâmplat, s-a dus după lemne, s-o fi împiedicat , cine ştie. E plin de câini în zona asta”, a spus un localnic.

Un localnic a găsit trupul neînsufleţit al femeii şi a anunţat imediat autorităţile. Imaginele de la faţa locului au îngrozit toţi sătenii. Capul din care mâncaseră câinii era separat de corp, pe care se observau, de asemenea, muşcături.

„Suntem vecini şi auzirăm că muri femeia, că îi mâncară câinii gâtul, capul era într-o parte, iar corpul în altă parte. Ea bătea toate ogaşele şi aduna lemne, era femeie bătrână, locuia singură. A luat-o fata la oraş, dar nu a vrut să stea”, a spus Ioana Vişan, din Malovăţ.

„E de speriat, eu locuiesc acolo unde o găsi pe ea moartă mâncată de câini, la nea Ionaşcu în grădină. Dumnezeu de sus ştie ce s-a întâmplat”, zice şi Eugenia Surugiu, o altă localnică din Malovăţ.

Poliţiştii criminalişti de la IPJ Mehedinţi au efectuat cercetări la faţa locului, dar cauza exactă a morţii se va stabili în urma necropsiei. Trupul neînsufleţit al bătrânei a fost preluat de serviciul de medicină legală al Spitalului Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin.

 

Ioana Vișan (stânga) și Eugenia Surugiu, două localnice consternate de ceea ce s-a petrecut FOTO Corina Macavei 

Imagini din aceeasi galerie
  • Ioana Vișan (stânga) și Eugenia Surugiu, două localnice consternate de ceea ce s-a petrecut FOTO Corina Macavei 
  • Polițiștii au făcut cercetări la fața locului FOTO Corina Macavei 
  • Mai multe echipaje de la poliție au sosit la fața locului FOTO Corina Macavei 
  • Un localnic din Malovăț FOTO Corina Macavei 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: