Concert de colinde al Corului Kinonia la Sala Mare a Palatului Culturii "Teodor Costescu"

Concert de colinde al Corului Kinonia la Sala Mare a Palatului Culturii

FOTO Episcopia Severinului şi Strehaiei

În preajma Sfintelor Sărbători de Iarnă, Corul "Kinonia" al Episcopiei Severinului şi Strehaiei va susţine tradiţionalul concert de colinde pentru severineni.

Concertul intitulat  "Vin colindătorii, cum veneau odată!" va avea loc în seara zilei de 18 decembrie 2019, începând cu orele 18.00, în Sala Mare a Palatul Culturii "Teodor Costescu" din Drobeta Turnu Severin.

Repertoriul va cuprinde colinde bizantine, colinde româneşti armonizate, colinde tradiţionale culese din zona de nord a judeţului Mehedinţi şi mult îndrăgitele colinde ale fraţilor noştri ardeleni.

Ca în fiecare an, concertul de colinde va fi transmis în direct la postul de Radio Lumina, dar şi pe paginile de Facebook a Radioului Lumina.

Acest concert are şi un scop caritabil. Cei prezenţi pot dona pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, din judeţul Mehedinţi, care au nevoie de susţinere financiară pentru diverse nevoi determinate de această necruţătoare boală.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările