Cod portocaliu pe râul Coşuştea. A fost instituită grupa operativă judeţeană în Mehedinţi

Cod portocaliu pe râul Coşuştea. A fost instituită grupa operativă judeţeană în Mehedinţi

Cod portocaliu pe râul Coşuştea FOTO Corina Macavei

La nivelul judeţului Mehedinţi a fost instituită Grupa Operativă Judeţeană, ca urmare a avertizării hidrologice emisă de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, iar la nivelul comunei Corcova a fost activat comitetul local pentru situaţii de urgenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ca urmare a Avertizării Hidrologice 19 aprilie a.c., emisă de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor privind instituirea, în perioada 19.04.2014, ora 16.00 – 20.04.2014, ora 18.00, a Codului Portocaliu pe râul Coşuştea şi  a Codului Galben pe râurile Drincea, Motru şi afluenţii acestuia, prefectul judeţului Mehedinţi a dispus activarea Grupei Operative Judeţene, la sediul I.S.U. Drobeta al Judeţului Mehedinţi.

Grupa Operativă Judeţeană este formată din specialişti din cadrul Instituţiei Prefectului, unităţilor M.A.I. şi S.G.A. Mehedinţi.

Sâmbătă în comuna Corcova a fost activat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, care a fost instruit de către specialişti ai I.S.U. Drobeta, fiind stabilite măsuri de prevenire şi intervenţie în cazul în care vor fi inundate locuinţe şi gospodării.

Citiţi şi:

Inundaţii în 22 de localităţi din Vâlcea

Cod portocaliu de inundaţii în opt judeţe din sudul ţării
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: