Cetăţean din Republica Serbia,  depistat cu  şedere ilegală în judeţul Mehedinţi

Cetăţean din Republica Serbia,  depistat cu  şedere ilegală în judeţul Mehedinţi

Poliţiştii de imigrări din Mehedinţi au depistat un bărbat de 54 de ani, din Republica Serbia, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de şedere.

Acesta a fost sancţionat contravenţional, iar pe numele lui a fost emisă decizie de returnare prin care este obligat să părăsească ţara în termen de 15 zile şi măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 3 luni.

În municipiul Drobeta Turnu Severin, poliţiştii de imigrări au depistat, cu şedere ilegală, un bărbat de 54 de ani, din Republica Serbia.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta a intrat în România în baza Acordului dintre Uniunea Europeană şi Republica Serbia, însă la expirarea perioadei legale de şedere nu a părăsit teritoriul ţării.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis, pe numele străinului, o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească ţara în termen de 15 de zile, la ieşirea din ţară pe numele acestuia v-a fi instituită măsura interdicţiei de intrare în România pe o perioadă de 3 luni Totodată, acesta a fost sancţionat contravenţional cu avertisment, conform OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

”Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la sediul biroului sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro”, se arată într-un comunicat de presă al Biroului de Imigrări Mehedinţi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: