Cazul fetiţei de 8 ani din Mehedinţi: Primele imagini cu Sorina, alături de familia adoptivă

Cazul fetiţei de 8 ani din Mehedinţi: Primele imagini cu Sorina, alături de familia adoptivă

FOTO PS News

Au apărut primele fotografii cu fetiţa de 8 ani din Mehedinţi după ce a fost preluată, vineri, de la familia la care se aflase în plasament cu ajutorul autorităţilor, dar, potrivit unui comunicat de presă, fără ca DGASPC Mehedinţi să fi fost informată despre acţiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

În presă au apărut primele imagini cu Sorina alături de familia adoptatoare, familia de români stabilită de mai multă vreme în SUA, care mai are doi copii.

Sorina apare alături de mama adoptivă, în casa noii sale familii, unde se pare că se acomodează.

„Copilul e foarte bine, şi-a revenit, a mâncat, şi-a desfăcut cadourile şi se joacă cu fratele său. Pe drum copilul şi mama adoptivă au discutat şi au făcut un pact, au convenit că vor fi bune prietene, cu o condiţie ca mama adoptivă să o lase să se facă ce vrea ea când va fi mare”, au declarat pentru PS News apropiaţi ai familiei.

Imaginile au apărut pe site-ul PS News.ro

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC)  Mehedinţi precizează într-un comunicat de presă că nu a fost informată despre acţiunea de astăzi de preluare a fetiţei de la Baia de Aramă şi că nu a fost solicitată prezenţa unui reprezentant al instituţiei în cadrul acestei operaţiuni.

Fetiţa de 8 ani s-a aflat în plasament la familia Şărămăt, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, dar a fost dată spre adopţie de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi, fiind înfiată de către o familie de români care trăieşte de mai mult timp în SUA.

VIDEO Situaţie tensionată la Baia de Aramă. Lucrătoarea de la DGASPC Mehedinţi, care a intermediat adopţia, blocată în maşină de protestatari

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: