Căderi de piatră în Clisura Dunării. Se circulă pe un singur sens de mers la Şviniţa

Căderi de piatră în Clisura Dunării. Se circulă pe un singur sens de mers la Şviniţa

Se circulă pe un singur sens de mers FOTO Corina Macavei

În urma ploilor abundente căzute în ultimele 24 de ore în judeţul Mehedinţi, pe DN 57, în Clisura Dunării, au căzut pietre şi bucăţi de arbori, drumarii intervenind cu mai multe utilaje pentru ca circulaţia în zonă să nu fie închisă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit ISU Drobeta, joi seară au avut loc căderi de piatră pe DN 57, la kilometrul 41 500, în localitatea Şviniţa, pe o lungime de 12 metri.
La această oră se circulă pe un singur sens de mers, locul fiind semnalizat corespunzător.

La faţa locului acţionează  lucrătorii Administraţiei Drumurilor Naţionale Orşova,  care au intervenit cu mai multe utilaje.

Drumarii au fost nevoiţi să întrerupă circulaţia pentru pe un singur sens de mers pentru a putea efectua lucrări pentru deblocarea sectorului de drum afectat.

Astfel de incidente au loc frecvent pe acest sector de drum în Clisura Dunării ori de câte ori plouă abundent. Sunt situaţii când circulaţia este blocată în totalitate, iar participanţii la drum sunt sfătuiţi să utilizeze  o rută ocolitoare pe DN 6, pe tronsonul Dr.Tr.Severin-Orşova-Topleţ-Băile Herculane-Mehadia-Caraş-Severin-Moldova Nouă.

Citiţi şi:

Orşova riscă să rămână izolată din cauza  alunecărilor de teren


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările