Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

FOTO Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au depistat doi cetăţeni români în timp de ofereau spre vânzare articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, susceptibile a fi contrafăcute.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Prevenire şi Combatere a Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere, în baza unor informaţii, au executat o acţiune care a avut ca scop prevenirea şi combaterea încălcării dreptului de proprietate intelectuală.

 În urma efectuării acţiunii în incinta târgului din Pătulele au fost depistate două persoane, în vârstă de 42, respectiv 19 de ani, în timp ce ofereau spre vânzare 182 articole de încălţăminte şi îmbrăcăminte, produse ce poartă însemne identice cu mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute.   

Bunurile, a căror valoare se ridică la aproximativ 23.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcare a dreptului de proprietate intelectuală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: