Big Brother pentru drumarii mehedinţeni

Big Brother pentru drumarii mehedinţeni

Drumarii mehedinţeni obligaţi să aibă tahograf

Utilajele de deszăpezire care vor fi scoase pe teren trebuie să aibă tahograf

Ştiri pe aceeaşi temă

Drumarii mehedinţeni responsabili cu curăţarea drumurilor judeţene şi naţionale  vor fi supraveheaţi. Din această iarnă se va şti cine munceşte şi cine doarme, datorită tahografelor.

Ion Mâţu, prefectul judeţului Mehedinţi, a cerut în şedinţa Comandamentului Judeţean pentru Iarnă ca fiecare utilaj care intervine la înlăturarea omătului de pe carosabil să aibă acest dispozitiv care să măsoare timpul efectiv de lucru al fiecărui drumar.

„Adică dacă de la 15.00 la 19.00 este pe teren îţi arată clar că atunci a fost la deszăpezire. Nu ca până acum, spune că a fost la deszăpezire şi omul a dormit. Nu este o cerinţă a mea, este a Uniunii Europene.

Până acum fiecare lucra după bunul plac, cu aceste tahografe nu mai ne furăm unul altuia căciula şi nu mai pot băga mâna în banii publici”, a declarat Ion Mâţu, prefectul judeţului Mehedinţi.    

Reprezentanţii  Secţiei de Drumuri Naţionale Drobeta Turnu Severin au luat deja aceste măsuri .

„S-au semnat contractele pentru utilajele de deszăpezire care vor intra în baza, la începutul lunii noiembrie. Este vorba de un număr de 45 de utilaje, toate cu tahograf ”, a declarat Gheorghe Dumitrescu,  şeful de sector la Secţia de Drumuri Naţionale Drobeta Turnu Severin
 
Citeşte mai multe detalii despre acest subiect, mâine în Adevărul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările