Bătrână găsită cu gâtul tăiat într-un sat din Mehedinţi

Bătrână găsită cu gâtul tăiat într-un sat din Mehedinţi

O femeie din Mehedinţi a fost descoperită marţi moartă în casă, având gâtul tăiat. Potrivit primelor informaţii, victima a fost găsită pe jumătate dezbrăcată şi prezenta o lovitură la cap.

O crimă înfiorătoare a zdruncinat marţi dimineaţa liniştea satului mehedinţean Corlăţel. Proprietarii unui cafe- bar de peste drum de casa unde locuia Viorica Ionescu au sesizat poliţia după ce au observat absenţa femeii prin curte.

Viorica Ionescu, o femeie în vârstă de 80 ani, din satul Corlăţel-Mehedinţi a fost descoperită marţi dimineaţa moartă în casă. Bătrâna, fostă asistentă la dispensarul comunal, a avut parte de o moarte îngrozitoare. Poliţiştii au găsit-o cu gâtul tăiat şi cu multiple lovituri pe corp. Este posibil ca femeia să fi fost şi violată întrucât era pe jumătate dezbrăcată, dar acest lucru se va stabili clar în urma autopsiei.

”O femeie de 80 de ani a fost găsită moartă în locuinţa ei din satul Corlăţel . La prima vedere prezintă leziuni în zona capului. Încă nu s-au dat concluziile provizorii medico-legale, dar cel mai probabil cauza morţii sunt aceste leziuni din zona capului”, spune procurorul Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi. 

Din câte se pare, crima a fost comisă în noaptea de sâmbătă, autorul sau autorii faptei intrând în imobil prin spargerea unui geam termopan.

 

Poliţiştii au audiat până la această oră mai multe persoane care în ultimele zile au ajutat-o pe bătrână la treburile gospodăreşti. Casa era răvăşită semn că făptaşii au căutat bani sau alte bunuri de valoare. Vecinii ştiu că bătrâna avea o sumă importantă de bani, dar pe care o păstra într-un cont la o bancă. De asemenea, aceştia mai spun că Viorica Ionescu obişnuia să apeleze în mod frecvent la ajutorul unor localnici pentru treburile din gospodărie, mai ales că  dar avea şi un tractor, dar că sub nicio formă aceste persoane nu ar fi capabile de o asemenea faptă reprobabilă.

Câţiva martori mai povestesc că pe telefonul victimei ar fi fost găsite câteva apeluri la 112 în noaptea de sâmbătă.

Casa bătrânei, aflată în centrul satului Corlăţel, avea camere de supraveghere.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: