Baronul Adrian Duicu, sursă de inspiraţie pentru sms-urile de Paşte printre severineni

Baronul Adrian Duicu, sursă de inspiraţie pentru sms-urile de Paşte printre severineni

Mesaje cu tematică "DNA" la Turnu Severin

S-a dus moda sms-urilor haioase ori cele referitoare la criză trimise cu ocazia sărbătorii pascale. Acum tema preferată de severineni a fost temuta Direcţie Naţională Anticorupţie, care a adus în arestul poliţiei pe Adrian Duicu, preşedintele  Consiliului Judeţean Mehedinţi, pe şeful poliţiei mehedinţene şi preşedintele PSD Orşova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Celebrul de acum baron de Mehedinţi, Adrian Duicu, arestat de procurorii DNA într-un dosar de corupţie, a reuşit performanţa să impună o nouă modă în rândul severinenilor în privinţa sms-urilor de Paşte.

„Iepuraşu cu cătuşe va aşteaptă după uşă. Paşte fericit cu noi, DNA-ul e pe voi”, „Iasă ai noştri din pârnaie şi o să vă strângă de ... oaie”, „DNA vă urează Paşte fericit”, sunt doar câteva din sms-urile primite de severineni zilele acestea.

Nu ştim dacă şi primarii au primit astfel de sms-uri, cert este însă faptul că o mare parte din ei stau ca pe araci şi se tem să nu fie traşi după Adrian Duicu în acest dosar. „În fiecare dimineaţă când mă trezesc stau cu inima cât purecul, dar când văd că se apropie prânzul şi n-au apărut procurorii DNA la poarta mea, zic: <<Am scăpat şi astăzi>>”, ne-a spus un primar căruia nu i-au priit sărbătorile de Paşte.

Citeşte şi:

Mesaje şi urări de Paşte pe care le poţi trimite celor dragi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: