Bărbat reţinut de poliţişti pentru că a lovit doi copii

Bărbat reţinut de poliţişti pentru că a lovit doi copii

Poliţiştii au reţinut un bărbat, care în ziua de 3 septembrie a.c., ar fi agresat doi copii de 9 ani, respectiv 13 ani, pe o stradă din satul Mărăşeşti, zona Baia de Aramă.

În ziua de 3 septembrie a.c, poliţiştii din Baia de Aramă au fost sesizaţi, de către o femeie, în vârstă de 37 de ani, din aceeaşi localitate, cu privire la faptul că, cei doi copii ai săi, pe fondul unui conflict spontan, au fost loviţi de către un bărbat de 51 de ani în timp ce se aflau în faţa locuinţei sale din satul Mărăşeşti.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, oamenii legii au stabilit că bărbatul de 51 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi lovit cei doi copii  de 9 ani, respectiv 13 ani, întrucât unul dintre aceştia ar fi trecut pe o alee din faţa locuinţei sale.

Poliţiştii îl cercetează pe bărbat pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentat magistraţilor cu propunere de luare a măsurilor legale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: