Autoturism de lux căutat de autorităţile italiene, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Autoturism de lux căutat de autorităţile italiene, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Autoturismul se află la sediul STPF Mehedinţi

Un autoturism de lux marca Opel Isignia a fost indisponibilizat  de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I,  după ce fusese semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare de autorităţile din  Italia.

Ştiri pe aceeaşi temă

În  dimineţa zilei de 1 aprilie a.c., ora  08.30, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile  de control al documentelor de călătorie, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, conducând un autoturism  marca Opel Isignia, cetăţeanul român S. Ciprian, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Constanţa.
         

La controlul de frontieră existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului de către S. Ciprian, poliţiştii de frontieră  au cercetat amănunţit documentele de identificare prezentate de către acesta.
        

„Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră, în bazele de date naţionale au stabilit că autoturismul aparţine unui cetăţean român şi figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare în Italia din data 17.07.2013”, precizează comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.
  

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta constatată de către poliţiştii de frontieră întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tăinuire la furt.
        

Autovehiculul,  în valoare de 20000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept.

Citiţi şi:

Tutun vrac şi încălţăminte sport susceptibilă de a fi contrafăcută confiscată de poliţiştii de frontieră orşoveni

Ţigări de contrabandă depistate în două locaţii din Turnu Severin

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: