Autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie, confiscat de poliţiştii de frontieră

Autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie, confiscat de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au oprit în trafic un autoturim marca Audi, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au oprit în seara de 16 mai a.c., în municipiul Drobeta Turnu Severin, un cetăţean român în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Bărbatul în cauză a declarat că a cumpărat autoturismul din Marea Brianie de la o persoană necunoscută şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 12.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: