Autocarele suporterilor de la Petrolul Ploieşti au fost atacate cu pietre pe DN 6, în Mehedinţi

Autocarele suporterilor de la Petrolul Ploieşti au fost atacate cu pietre pe DN 6, în Mehedinţi

Violenţe înaintea partidei cu FC Universitatea Craiova Foto Arhivă

Autocarele suporterilor de la Petrolul Ploieşti au fost atacate cu pietre pe DN 6, la Şimian înainte ca aceştia să ajungă în Drobeta Turnu Severin, pe Stadionul Municipal, acolo unde la 20.30 a început disputa în Cupa României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, Claudia Mendea, jandarmii mehedinţeni au fost solicitaţi să intervină miercuri seara la Şimian, pe DN6, unde autocarele celor de la Petrolul Ploieşti au fost atacate cu pietre, în timp ce îndreptau către Drobeta Turnu Severin. La Şimian pe lângă autocarele celor de la Petrolul Ploieşti, jandarmii au găsit aproximativ 30 de autoturisme, în care se presupune că erau suporterii craioveni care au aruncat cu pietre şi au spart parbrizele. Jandarmii au însoţit autocarele suporterilor până la intrarea pe stadion, suporterii fiind apoi legitimaţi.

Echipa lui Adrian Mititelu şi Petrolul Ploieşti s-au întâlnit în această seară pe Stadionul din Drobeta-Turnu-Severin, pentru disputa din Cupa României.

Peste 170 jandarmi din Mehedinţi şi din cadrul Grupării Mobile ,,Fraţii Buzeşti” Craiova,  asigură ordinea şi siguranţa publică  la meciul de fotbal dintre echipele FC Universitatea  Craiova şi Petrolul Ploieşti. Meciul este catalogat cu grad ridicat de  risc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările