Asociaţia de proprietari nr.25 nu mai are apă rece

Asociaţia de proprietari nr.25 nu mai are apă rece

Elisabeta Brează, unul dintre locatarii rămaşi fără apă

Facturile neachitate la Societatea de Apă şi Canal au lăsat Asociaţia de Proprietari nr.25 , din Drobeta Turnu Severin, fără apă rece

Ştiri pe aceeaşi temă

130 de familii de la Asociaţia de proprietari nr.25, din Drobeta Turnu Severin, au rămas fără apă rece pe termen nelimitat. Angajaţii Societăţii de Apă şi Canal au sistat furnizarea pentru că cele patru programe de reeşalonare a datoriilor nu au fost respectate şi există 13 facturi neachitate.

Locatarii care au rămas fără apă rece sunt împărţiţi în două tabere, cei care plătesc şi cei care nu se interesează de facturi.„Sunt oameni care au datorii de 4000, 6000 de lei, sunt oamenii cu funcţii care s-au învăţat să trăiescă bine, să-şi facă lux în casă şi la asociaţie vin şi dau câte un milion, eu nu am datorii”, a mărturisit Daniela Dincă, una dintre locatarii rămaşi fără apă.

Suma totală datorată de această asociaţie ajunge la  52.400 de lei. Oamenii susţin că plătesc acest serviciu şi nu îşi explică de ce la Secom nu au ajuns banii.

„În această situaţie folosesc doar apa caldă că asta ne-a mai rămas, iar de băut o să beau apă minerală.Am mai fost în această situaţie în urmă cu câteva luni”, a declarat Elisabeta Brează.

 Administratorul asociaţiei, Ilie Silviu, a fost de negăsit. „Au fost notificaţi de multe ori, au fost făcute grafice de eşalonare, până nu plătesc, rămân fără apă. Nu ne-a plătit niciun ban şi nici nu vrea să plătească” , a declarat Andrei Ştirbu, reprezentant Sociatatea de Apă şi Canal

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările