Aproape 500 de locuri de muncă vacante sunt puse la dispoziţia şomerilor

Aproape 500 de locuri de muncă vacante sunt puse la dispoziţia şomerilor

Aproximativ 450 de locuri de muncă vacante FOTO Arhivă

Cele mai multe locuri de muncă vacante la ora actuală în Mehedinţi sunt în industria componentelor auto, alimentaţie publică, confecţii/textile, construcţii navale, construcţii, industria alimentară, fabricare celuloză şi hârtie, asigurări.

Ştiri pe aceeaşi temă

AJOFM Mehedinţi pune la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un număr total de aproximativ 450 locuri de muncă vacante, din care 25 pentru persoanele cu studii superioare, în diferite domenii de activitate precum industria prelucrătoare, uşoară, asigurări, comerţ, alimentaţie publică, transporturi, construcţii, diverse activităţi de prestări servicii.

În vederea asigurării reconversiei profesionale prin organizarea de cursuri de calificare/recalificare în diverse profesii şi meserii, astfel încât şomerii înregistraţi în evidenţele AJOFM Mehedinţi (indemnizaţi şi neindemnizaţi) să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă, până la sfârşitul anului 2017 vor mai fi organizate 4 cursuri de formare profesională, respectiv lucrător în comerţ (3) şi zidar-pietrar-tencuitor (1).

“Practic, orice şomer înregistrat în bazele noastre de date se poate înscrie la unul din cursurile menţionate mai sus, iar în momentul în care grupele de participanţi vor fi formate, vor fi demarate activităţile de instruire teoretică şi practică”, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Mehedinţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: