Apel pentru viaţă. Un tânăr din Mehedinţi, bolnav de leucemie, are nevoie disperată de ajutor

Apel pentru viaţă. Un tânăr din Mehedinţi, bolnav de leucemie, are nevoie disperată de ajutor

Tânărul care are nevoie de ajutor FOTO Facebook

Ilie Berbec, un tânăr de 18 ani din Mehedinţi, bolnav de leucemie, are nevoie urgentă de bani pentru a face un transplant de măduvă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În prezent, Ilie Berbec este internat la Clinica de Hematologie din Cluj Napoca. Tratamentul este costisitor şi de aceea orice ajutor este binevenit.

A aflat despre cumplita boală, leucemie acută, la sfârşitul anului 2017, cu puţin înainte de a împlini majoratul. Mai mulţi prieteni au făcut apel pe Facebook pentru a-l ajuta pe Ilie, având în vedere că după câteva luni de tratament fără rezultat, starea lui s-a agravat: 

“A început tratamentul cu citostatice, care sunt foarte costisitoare,iar familia nu poate susţine aceste cheltuieli deoarece venitul este de minim pe economie. Pentru ai salva viaţa are nevoie de o sumă de bani. Toţi cei care vor să dea o mână de ajutor pot dona sume, fie ele cât de mici în contul tată-lui-sau, Berbec Nicolae RO39C.EC.E.MH0208.RON0252889.
Judeţul: MH
Oraşul: Baia de Aramă”

O şansă pentru Ilie ar fi un transplant de măduvă, dar intervenţia se ridica la 100. 000 de lei, bani, pe care familia nu a reuşit să îi strângă până acum. Primarul oraşului Baia de Aramă, Rafael Dunărinţiu, a donat o sumă pentru Ilie şi spune că Primăria va contribui, de asemenea, cu un ajutor pentru ca acest tânăr să poată efectua această operaţie.

Toţi cei care vor să dea o mână de ajutor pot dona sume, fie ele cât de mici în conturile de mai jos, deschise pe numele tatălui lui Ilie – Berbec Nicolae.

RO39C.EC.E.MH0208.RON0252889 deschis la CEC Bank
.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: