Amenzi fără precedent în pieţele agroalimentare din Turnu Severin

Amenzi fără precedent în pieţele agroalimentare din Turnu Severin

Raid în pieţele agroalimentare FOTO Corina Macavei

Poliţiştii severineni au aplicat sancţiuni contravenţionale de peste 70.000 de lei în urma unui raid efectuat în pieţele agroalimentare din Drobeta Turnu Severin. Oamenii legii au vrut să se asigure că în perioada sfintelor sărbători de Paşte există un climat de ordine şi siguranţă în aceste pieţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 60 de poliţişti au fost angrenaţi în această acţiune, prin care s-a urmărit  crearea şi respectarea condiţiilor necesare unui spaţiu adecvat comercializării produselor agroalimentare, prevenirea şi combaterea faptelor ce aduc atingere intereselor persoanelor (lipsa la măsurătoare, calitatea produselor, etc.), prevenirea faptelor de evaziune fiscală şi a comerţului ilicit.

Astfel, poliţiştii au legitimat 187 de persoane şi au controlat 73 societăţi comerciale. Totodată, au aplicat 58 sancţiuni contravenţionale în valoare de 72.250 lei şi au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de 1.750 lei.

Acţiuni de acest gen vor continua şi în perioada următoare.

Citeşte şi:

Razie în pieţele de legumeşi fructe din municipiul Târgu Jiu

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: