Ambuteiaje în cartierul Crihala şi nervi întinşi la maxim

Ambuteiaje în cartierul Crihala şi nervi întinşi la maxim

Un echipaj de la Poliţia Locală "veghează" să nu pătrundă vreun autoturism în zona închisă pentru petrecere FOTO Corina Macavei

Ambuteiaje şi nervi pe străzile adiacente bulevardului I.C.Brătianu. Din cauza ca o portiune a acestuia a fost închisă pentru petrecerea de Zilele Severinului, maşinile au ocolit zona. Ca urmare traficul a fost infernal la primele ore ale dimineţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Haos pe arterele rutiere din cartierul Crihala la primele ore ale dimineţii în municipiul Drobeta Turnu Severin. Şoferii grăbiţi pentru a ajunge la locurile de muncă nu au mai respectat nicio regulă de ciculaţie, iar în dreptul şcolii generale nr. 14 şi a liceelor din zonă se formaseră cozi imense.

Totul s-a întâmplat din cauza faptul că municipalitatea a avut „geniala” idee de a organiza Zilele Severinului pe bulevardul I.C. Brătianu, în vecinătatea cimitirului ortodox din Drobeta Turnu Severin.

Astfel traficul rutier a fost închis în zonă începând de miercuri, 23 aprilie ora 15 şi până în data de 28 aprilie, ora 24, pe Bulevardul I.C. Brătianu, între Bulevardul Tudor Vladimirescu şi Strada Iuliu Maniu.Totodată, în acelaşi interval, pe strada Iuliu Maniu autoturismele nu vor circula către Complexul Meva.

În aceste condiţii, conducătorii auto au fost nevoiţi să aleagă rute ocolitoare. În timp ce severinenii erau cu nervii întinşi la maxim, un echipaj de la Poliţia Locală stătea liniştit, pe banii contribuabililor, în spatele blocului A2, din apropierea cimitirului, pentur ca nu cumva vreun autoturism să intre în zona închisă.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: