Ambasadorul SUA în România: „Suntem îngrijoraţi că aceste schimbări nu vor sprijini o justiţie independentă“

Ambasadorul SUA în România: „Suntem îngrijoraţi că aceste schimbări nu vor sprijini o justiţie independentă“

Ambasadorul Hans Klemm la sediul Bibliotecii Judeţene FOTO Alexandra Georgescu

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a fost prezent marţi, 28 noiembrie 2017, la Drobeta-Turnu Severin, unde a participat la o masă rotundă cu jurnaliştii din presa locală la Biblioteca Judeţeană.

Ştiri pe aceeaşi temă

La ieşire din sediul Bibliotecii Judeţene, ambasadorul Hans Klemm a făcut o scurtă declaraţie pe marginea comunicatului de presă transmis luni seară de Departamentul de Stat al SUA privind legile Justiţiei:

„În luna august, pe 29, la mai puţin de o săptămână după ce ministrul Toader a facut propunerile privind reforma sistemului de justitie, noi am făcut o declaraţie prin intermediul căreia ne-am manifestat îngrijorarea cu privire la propuneri, iar acea declaraţie nu a fost făcută în numele meu, nu a fost făcută în numele Ambasadei SUA la Bucureşti, ci în numele Statelor Unite, stat care este îngrijorat de aceste propuneri. Pe de altă parte, SUA rămân îngrijorate şi ieri ne-am exprimat îngrijorarea. Suntem îngrijoraţi că aceste schimbări nu vor sprijini o justiţie independentă şi nu vor conduce la o întărire a sistemului de justiţie şi nu vor contribui la lupta incredibilă pe care România a dus-o împotriva corupţiei”.

Ambasadorul SUA in Romania a facut declaratii la Drobeta-Turnu Severin
Citeşte şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: