Alegeri prezidenţiale 2014. Prezenţă de 433,7 la sută la o secţie de votare din Colonia Porţile de Fier II

Alegeri prezidenţiale 2014. Prezenţă de 433,7 la sută la o secţie de votare din Colonia Porţile de Fier II

Colonia Porţile de Fier II FOTO Corina Macavei

Prezenţă record la o secţie de votare din Colonia Porţile de Fier II de pe raza comunei mehedinţene Gogoşu. Prezenţa la vot este aici de 433,7 la sută în cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidenţiale 2014.

Şi la primul tur de scrutin, prezenţa la vot la secţia de votare 180, organizată în grădiniţa din Colonia Porţile de Fier II a fost de 200 la sută, însă acum procentul depăşeşte orice imaginaţie.

Dacă la ora 13,00 prezenţa la vot era de 263 la sută, la ora 19,00, prezenţa a fost de 433,7 la sută.
Colonia muncitorească de la Porţile de Fier II se află în apropierea punctului de trecere a frontierei cu Serbia, iar pe lista permanentă se află înscrişi un număr de 92 de votanţi.

Primarul comunei Gogoşu, Jean Rogoveanu, a declarat că nu ştie care este prezenţa la vot la secţia de votare “fiindcă nu a ajuns deocamdată acolo”, dar o explicaţie pentru acest procent record ar fi în opinia sa faptul că secţia de votare respectivă se află în apropierea Vămii de la Porţile de Fier II.

Citeşte şi:

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Turul doi. Mehedinţenii au ieşit masiv la vot: până la ora 19.00 au votat 60,93 % dintre alegători

Alegeri prezidenţiale 2014. ACL Mehedinţi a depus mai multe plângeri la poliţie pentru turism electoral şi mită electorală

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: