Alcool fără documente de provenienţă confiscat de poliţiştii de frontieră din Mehedinţi

  Poliţiştii de frontieră mehedinţeni  au confiscat în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale şi a traficului cu produse accizabile 67 de litri de alcool etilic de provenienţă sârbească. Alcoolul aparţinea unui cetăţean din municipiul Turnu Severin care nu avea documente de provenienţă a mărfii şi era destinat comercializării pe piaţa ilegală din judeţul Mehedinţi

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu Severin au oprit  la un filtru organizat la intrarea în municipiul Turnu Severin pe conducătorul  unui  autoturism BMW despre care deţineau date că se ocupă cu traficul cu produse accizabile.

La controlul autoturismului aparţinând lui R. Alin,  în vârstă de 32 de ani din municipiul Turnu Severin, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat în interiorul autovehiculului cantitatea de 67 de litri de alcool etilic pentru care  acesta nu avea acte de provenienţă.

 „ R. Alin a declarat că a cumpărat alcoolul  din localitatea Gura Văii  cu suma de 700 de lei cu scopul  de a-l comercializa pe „piaţa neagră”. 

Lui  R. Alin  i s-a întocmit lucare penală pentru savârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător peste  limita  de 40 de litri de alcool etilic”, a declarat Valeriu  Pera, purtător de cuvânt la SPF Mehedinţi.

Întreaga cantitate de alcool în valoare de 3000 de lei a fost indisponibilizată în vederea  confiscării.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările