AJOFM Mehedinţi organizează selecţie pentru studenţii care doresc să lucreze ȋn Germania

AJOFM Mehedinţi organizează selecţie pentru studenţii care doresc să lucreze ȋn Germania

Sunt disponibile 50 de locuri

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mehedinţi organizează selecţie pentru studenţii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minim 2 luni).

Ştiri pe aceeaşi temă

AJOFM Mehedinţi precizează că pot participa studenţii cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană.

Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producţia industrială şi ȋn domeniul serviciilor.

Studenţii care au domiciliul sau sunt ȋnregistraţi la o instituţie de ȋnvăţământ superior din judeţul Mehedinti, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinti, bulevardul Carol I nr 3, în vederea înregistrării dosarelor.

Ȋnregistrarea se va desfăşura ȋn perioada 15.01.2018 – 09.02.2018, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 şi vineri, orele 09.30 – 12.30.

Informaţii suplimentare cu privire la condiţiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0252/319029, sau se găsesc pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinti, www.ajofmmehedinti.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: