Adrian Duicu a fost suspendat din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi în Vinerea Mare

Adrian Duicu a fost suspendat din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi în Vinerea Mare

Adrian Duicu FOTO Corina Macavei

Adrian Duicu nu mai este preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi. Ordinul cu numărul 76/2014 a fost emis cu puţin timp în urmă, de către prefectul Nicolae Drăghiea şi a fost deja trimis către Consiliul Judeţean pentru punerea în aplicare.

Ştiri pe aceeaşi temă

El a fost suspendat din funcţie chiar în Vinerea Patimilor.

Adrian Duicu se află în arest preventiv pentru fapte de corupţie din data de 4 aprilie.

Adrian Duicu (PSD) este acuzat de procurorii anticorupţie de abuz în serviciu şi trafic de influenţă, după ce ar fi încercat să impună în funcţii publice de conducere mai mulţi apropiaţi ai acestuia. În acelaşi dosar este cercetat şi Stefan Ponea, şeful Poliţiei Mehedinţi, precum şi şi omul de afaceri Constantin Popescu, preşedintele PSD Orşova.

Potrivit legii, unul din cei doi vicepreşedinţi de la CJ Mehedinţi va prelua atribuţiile preşedintelui.Cel mai probabil vicepreşedintele care va prelua atribuţiile va fi Aladin Georgescu, un apropiat al liderului PSD, Adrian Duicu.

Citeşte şi:

Baronul din Mehedinţi, Adrian Duicu, făcea trafic de influenţă la Guvern pentru şeful poliţiei judeţene

Apropiaţii  baronului Adrian Duicu încep să-şi piardă funcţiile. Doina  Borugă va pleca de la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţe din Turnu Severin

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: