Adolescentă de 15 ani din Mehedinţi, dispărută de acasă

Adolescentă de 15 ani din Mehedinţi, dispărută de acasă

Aida Feleagă

O minoră de 15 ani din comuna mehedinţeană Tâmna a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.Poliţiştii fac apel la cetăţeni pentru identificarea acesteia. Ea a fost pusă în urmărire la nivel naţional.

Sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orei 15:38, Poliţia din Strehaia a fost sesizată de către o femeie, din comuna Tâmna, despre faptul că fiica sa Feleagă Aida, de 15 ani, din aceeaşi localitate, a plecat în jurul orei 10:45, de la domiciliu şi nu a mai revenit.

În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel naţional, dar şi instituită măsura consemnului la frontiera de stat a României, semnalmentele acesteia fiind comunicate poliţiştilor aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, dar şi altor structuri în vederea identificării.

Semnalmente: Persoana dispărută are ochi căprui, aproximativ 60 de kilograme, 1,65 metri înălţime, păr lung şaten.

La data dispariţiei, purta pantaloni scurţi de culoare albastră, tricou negru-albăstrui cu dantelă, fiind încălţată cu papuci de culoare albă.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: