A intrat cu maşina într-un autobuz care circula regulamentar

A intrat cu maşina într-un autobuz care circula regulamentar

Accident pe strada Traian din Turnu Severin FOTO Corina Macavei

Şoferul unui autobuz a avut astăzi nevoie de îngrijiri medicale după ce un autoturism care nu a stat la “Stop” a intrat în vehiculul condus de el. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autoturismul urca pe strada Kiseleff şi nu a acordat prioritate mijlocului de transport în comun. În urma coliziunii, nu s-au înregistrat victime, ci doar şoferului autobuzului i s-a făcut rău în urma accidentului.

Autobuzul circula regulamentar pe strada Traian, când a fost lovit din lateral de un autoturism înmatriculat în Bucureşti. Şoferul maşinii nu a oprit la indicatorul Stop. În mijlocul de transport erau circa şapte persoane, dar din fericire nu au fost rănite, pentru că autovehiculul abia plecase din staţie şi nu avea viteză.

Şoferului autobuzului i s-a făcut rău dupa accident şi a primit ingrijiri medicale, dar nu a fost transportat la spital. Nici unul din conducătorii auto nu consumaseră ăauturi alcoolice.

Soferul autobuzului a declarat că: “Tocmai plecasem din staţie, nu aveam viteză. Când l-am văzut aproape că intrase în mine. Nu am mai putut evita impactul. Am crezut că am urcat pe ei. Erau vreo şapte pasageri în autobuz, dar nu au păţit nimic, pentru că nu aveam viteză”. Un echipaj de poliţie a declanşat o anchetă în acest caz.

“Pe strada Traian, la intersecţia cu Kiseleff a avut loc un accident de circulaţie. Din primele concluzii ale anchetei rezultă că este vorba de o neacordare de prioritate. În urma accidentului nu au rezultat victime” a declarat Mihai Marin, inspector în cadrul Biroului Rutier Turnu Severin.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările