Ţigări de contrabandă confiscate de poliţiştii de frontieră la Turnu Severin

Ţigări de contrabandă confiscate de poliţiştii de frontieră la Turnu Severin

Ţigărlle confiscate FOTO STPF Mehedinţi

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au descoperit şi confiscat 1.250 de pachete cu ţigări de contrabandă, pe care patru bărbaţi urmau să le comercializeze ilegal în Drobeta Turnu Severin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor operative ale Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au efectuat, în perioada 01-03 aprilie a.c., trei acţiuni proprii în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe linia combaterii acţiunilor de contrabandă cu ţigări.

”În urma acestora, a fost descoperită şi ridicată în vederea confiscării cantitatea totală de 1.250 de pachete cu ţigări, fără marcaje fiscale sau marcate necorespunzător, în valoare 15.000 de lei, pe care patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani intenţionau să o comercializeze ilegal pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin”, a precizat Corina Moraru, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările