Ştefan Ponea, trimis la munca de jos

Ştefan Ponea, trimis la munca de jos

Comisarul şef Romulus Opriţa la comanda IPJ Mehedinţi

Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi Ştefan Ponea, reţinut joi de procurorii DNA pentru fapte de corupţie, a fost retras din funcţie la comanda IPJ, fiind împuternicit comisarul şef Romulus Opriţa, unul dintre adjuncţii instituţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a dispus punerea la dispoziţie a lui Ştefan Ponea.

„Ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale faţă de inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, comisar-şef de poliţie Ştefan Constantin Ponea, viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a dispus punerea la dispoziţie a ofiţerului, conform prevederilor legale privind statutul poliţistului”, se arată într-un comunicat de presă al MAI.

Până la finalizarea cercetărilor, Ştefan Constantin Ponea va ocupa o funcţie de execuţia în cadrul Poliţiei Transporturi Mehedinţi.

În locul lui Ponea a fost împuternicit la comanda IPJ Mehedinţi unul dintre adjuncţii acestuia, comisarul şef Romulus Opriţa.

Citeşte şi:

Şeful Poliţiei din Mehedinţi şi preşedintele CJ Mehedinţi, reţinuţi pentru 24 de ore

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: