74 persoane din Mehedinţi s-au vindecat de COVID-19

74 persoane din Mehedinţi s-au vindecat de COVID-19

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică Mehedinţi, în judeţul Mehedinţi, 16 persoane se află în carantină, iar 1.999 de persoane sunt autoizolate şi monitorizate la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

De la începutul pandemiei au fost confirmate 115 cazuri cu COVID-19, din care 74 persoane au fost vindecate, 28 persoane sunt internate şi 13 persoane au decedat. Ultima persoană decedată este un bărbat, în vârstă de 82 ani, care a fost confirmat cu COVID-19 în data de 14.05.2020. a decedat la  data de 2 iunie a.c., având comorbidităţi:

Insuficienţă renală cronică dializat, tumora vezicala, HTA, insuficienţă cardiacă congestivă, cardiopatie hipertensiva, adenom de prostată.

Până în prezent, 18 cadre medicale (din care 12 vindecate) şi 9 persoane din personalul auxiliar (din care 6 vindecate) au fost confirmate pozitiv cu COVID-19. Dintre acestea, şase cadre medicale şi trei persoane din personalul auxiliar se află în acest moment sub supraveghere medicală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: