13 septembrie – Ziua Pompierilor. Manifestări la Turnu Severin

13 septembrie – Ziua Pompierilor. Manifestări la Turnu Severin

FOTO ISU Mehedinţi

Pompieri militari mehedinţeni au organizat vineri o serie de acţiuni prin care s-a marcat Ziua Pompierilor, sărbătorită în fiecare an la data de 13 septembrie.

Activităţile s-au desfăşurat, vineri, în zona Casei Tineretului din municipiul Drobeta Turnu Severin, acolo unde au avut loc exerciţii demonstrative cu prezentarea tehnicii de intervenţie, utilizată în misiunile specifice, dar şi ateliere practice şi puncte de informare preventivă.

Căteva sute de elevi şi preşcolari, însoţiţi de cadrele didactice, dar şi de părinţi au fost alături de pompierii mehedinţeni.

Totodată, astăzi, în contextul sărbătoririi acestei, la sediul ISU Mehedinţi a avut loc festivitatea de avansare în gradul următor înainte de termen a unui număr de nouă pompieri, dintre care doi ofiţeri şi şapte subofiţeri. În cadrul aceleiaşi activităţi, au fost acordate diplome de onoare unor cadre, care s-au distins în activitatea desfăşurată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: