VIDEO Iarnă grea în Dobrogea. Un fotograf s-a încumetat să înnopteze în maşină, la poalele Munţilor Măcinului

VIDEO Iarnă grea în Dobrogea. Un fotograf s-a încumetat să înnopteze în maşină, la poalele Munţilor Măcinului

Prin Munţii Măcinului Sursa Facebook Mircea Bezergheanu

Un artist al Dobrogei, recunoscut pentru fotografiile, filmările şi expediţiile sale, a mers în nordul ţinutului înfruntând vremea foarte rea, înnoptând la copacul căruia a reuşit să-i dea un nume - chiar al său. „Copacul lui Bezergheanu“ străjuieşte maiestuos poalele Munţilor Măcinului de la Greci şi a apărut deja într-un videoclip al lui Armin Van Buuren.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mircea Bezergheanu a făcut o transmisie live în zi de Cod Portocaliu al Dobrogei, care este paralizată de viscol din seara de miercuri, 5 februarie. 

Fotograful, renumit pentru aventurile sale, s-a încumetat să înnopteze în maşină, lângă toată aparatura sa de filmat şi fotografiat. 

Locul ales a fost chiar în mijlocul platoului de la poalele Munţilor Măcinului de la Greci, aproape de stejarul care a ajuns să fie cunoscut sub numele de „copacul lui Bezergheanu“. Acesta a apărut deja într-un videoclip al celebrului DJ Armin Van Buuren

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Misteriosul loc din România unde a fost filmată ultima piesă semnată Armin Van Buuren

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: