VIDEO Dosar penal în cazul violenţei din Delta Dunării. Agresorul, identificat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură
Captură

Victima violenţei petrecută în Delta Dunării a depus plângere la poliţie. IPJ Tulcea a anunţat în urmă cu puţin timp că agresorul a fost identificat.

În urma plângerii depuse de Daniel Petrescu, victima unei agresiuni pe un canal din apropierea Lacului Trei Iezere, poliţiştii s-au sesizat, iar cel vinovat a fost identificat.

„La data de 10.05.2019, poliţiştii IPJ Tulcea au fost sesizaţi prin plângere depusă de un bărbat, de 44 de ani, din localitatea Maliuc, la sediul Postului de Poliţie Maliuc, despre faptul că în cursul aceleiaşi zile, în zona Mila 23, în timp ce se afla într-o ambarcaţiune cu turişti străini, a fost agresat de o persoană necunoscută, aflată într-o altă ambarcaţiune.

În urma agresiunii, reclamantul a fost rănit. În baza sesizării şi activităţilor desfăşurate imediat de poliţişti, a fost identificată persoana implicată, fiind vorba de un bărbat de 43 ani din jud. Argeş.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, transmite IPJ Tulcea.

Vineri, 10 mai, Daniel petrescu însoţea un grup de ornitologi germani pe canalele Deltei. „Aproape de intrarea în lac apare o barcă rapidă condusă aparent de nişte băieţaşi turmentaţi care accelerează şi trec pe lângă noi în trombă provocând un val de un metru ce aproape ne-a zburat de pe scaune.

Am făcut semn să oprească dar nici vorbă. Conducătorul a întors barca şi a revenit în trobmbă înjurând şi tachinându-ne, iar după câteva schimburi de urări s-au întors şi au făcut o nouă rundă în jurul bărcii spre stupefacţia nemţilor”, povesteşte victima.

A urmat o nouă întoarcere a bărcii rapide, iar o persoană din acea barcă a aruncat un pahar de sticlă, lovindu-l pe Daniel Petrescu.

I

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Incident violent în Delta Dunării. „Teribilişti de bani gata ce consideră Delta un tărâm al nimănui“

Bărbat găsit mort în parc după ce fusese externat de la psihiatrie

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite