VIDEO Coloritul fantastic al Deltei Dunării, pământul sălbatic de la capătul României

VIDEO Coloritul fantastic al Deltei Dunării, pământul sălbatic de la capătul României

Dobrogea şi coloritul ei fantastic din Delta Dunării Sursa Youtube / Mircea Bezergheanu

Imaginile au fost captate de un fotograf împătimit al ţinutului de la capătul României. Prin fotografii şi filmări de la nivelul solului sau cu drona, el aduce în faţa tuturor peisajele şi coloritul fantastic al Dobrogei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotograful Mircea Bezergheanu, un artist vizual care îşi declară ca motto pe pagina de Facebook iubirea faţă de Dobrogea („Iubesc Dobrogea!“), publică periodic imaginile surprinse de el în cutreieratul ţinutului dintre Dunăre şi Marea Neagră. 

„N-ai cum să uiţi aşa ceva, n-ai cum! Iar cei care au plecat peste ţări şi mări, dar au trăit măcar o clipă aici... ştiu bine ce spun acum. Aveţi lacrimi, nu-i aşa?“, scrie Mircea Bezergheanu într-una dintre postările sale însoţite de fotografii extraordinare. 

De data aceasta, Mircea a oferit un video de 6 minute şi 6 secunde realizat cu drona (Phantom 4 Pro, după cum explică el într-un comentariu), încărcat pe canalul Youtube. Internauţii se declară lăsaţi fără cuvinte de frumuseţea sălbatică a Dobrogei. 

„În calitate de constănţean, îţi mulţumesc pentru aceste imagini superbe, ce te transpun într-o lume de basm!“ - George

„Nu ştiu ce să mai zic, am rămas fără cuvinte. Ce realizaţi dumneavoastră este dincolo de artă. Este emoţie pură şi vă mulţumesc pentru tot!“ - Decebal
 

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Dobrogea mirifică, imortalizată de un fotograf împătimit. „N-ai cum să uiţi aşa ceva, n-ai cum!“

VIDEO Dobrogea de nord văzută din dronă. Peisaje de o frumuseţe uluitoare, surprinse de la mare înălţime

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: