VIDEO Bătaie din gelozie în centrul oraşului: o tânără e jucată în picioare de mai multe femei de etnie romă şi nimeni nu intervine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginile cu mai multe femei de etnie romă care lovesc o tânără au stârnit indignarea oamenilor din Babadag, judeţul Tulcea. Oficialităţile au reuşit să descopere cine sunt agresoarele care apar în acele filmări.

UPDATE ORA 17.25 Oamenii legii spun că în urma verificărilor au fost identificate patru persoane suspecte de comiterea faptei, dintre care trei minore. De asemenea, victima este tot minoră. Cele trei minore suspecte au fost aduse la audieri. Cea de-a patra persoană nu se mai află în ţară, fiind plecată în Suedia. Cele patru suspecte sunt cercetate pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Poliţiştii au mai spus că fata agresată nu a depus plângere. Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag, arată News.ro.

STIREA INITIALA

„Asta se intamplă în oraşul Babadag. Nu cred aşa ceva. Eu aş face o lege specială pt aceste specimene. Să îi facem vedete puţin. Voi distribui acest video pe toate reţelele de socializare. Poate ia cineva initiaţiva”, scrie Marlena pe contul ei de Facebook.

Imaginile cu mai multe femei de etnie romă care lovesc cu pumnii şi picioarele o fată au apărut pe reţelele sociale şi au stârnit un val de furie în rândul oamenilor.

Primarul Babadagului, Georgian Caraman, a declarat pentru „Adevărul” că a avut o întâlnire cu reprezentanţii Poliţiei, în vederea lămuririi imediate a situaţiei. Potrivit acestuia, imaginile filmate cu telefonul mobil ar fi de zilele trecute. Agresoarele ar fi vrut să-i dea o lecţie fetei, pe care o acuză că are anumite relaţii cu iubiţii lor. Mai mult, femeile spun că aceştia ar fi contactat şi o boală venerică. „Nimeni nu a intervenit şi nici nu a fost sesizată poliţia la 112. Toată lumea a asistat pasivă”, mai spune indignat edilul.

Poliţia Babadag a identificat agresoarele şi continuă ancheta pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a întâmplat incidentul.

IPJ Tulcea a venit cu câteva precizări: „în cursul zilei de azi,12.06.2018, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea s-a sesizat din oficiu având drept sursă un videoclip apărut pe reţelele de socializare privind o agresiune asupra unei tinere din localitatea Babadag. În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracţiunile de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

O echipă formată de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, investigaţii criminale şi acţiuni speciale desfăşoară investigaţii şi audieri. De asemenea, a fost demarată o verificare privind modul de gestionare a sesizării acestui eveniment la momentul producerii lui. ”


 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite