VIDEO Accident naval pe Dunăre. Un cargou a intrat în plin în zona falezei Tulcea

VIDEO Accident naval pe Dunăre. Un cargou a intrat în plin în zona falezei Tulcea

FOTO: IPJ Tulcea

Accidentul naval s-a produs în dimineaţa zilei de miercuri, 30 octombrie, pe faleza oraşului Tulcea, în zona hotelului Delta.

Accidentul naval s-a produs în jurul orei 9.15, în dimineaţa zilei de miercuri, 30 octombrie.

Din informaţiile publicate de jurnaşliştii de la ziarul Tulcea Noastră, „un cargou a intrat în pontoanele din faţa hotelului Delta, producând pagube materiale.”

Conform aceleiaşi surse, incidentul este posibil să se fi produs din cauza unei defecţiuni tehnice apărute la instalaţia de guvernare a navei, astfel încât echipajul nu a mai putut-o controla.

VIDEO

În imaginile video, postate de jurnaliştii Tulcea Noastră, este surprins momentul în care nava intră direct în ambarcatiunile acostate în zona falezei din municipiul Tulcea.

„Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea au fost sesizati cu privire la un eveniment de navigaţie în dimineaţa zilei de 30 octombrie a.c. Din primele verificări a rezultat că o navă tip cargo, sub pavilion străin, în timp ce naviga amonte pe fluviul Dunărea ( braţ Tulcea), în dreptul milei marine 37.5 a rămas fără guvernare şi a intrat în coliziune cu un ponton de acostare din portul Tulcea”, transmite IPJ Tulcea.

În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale.

Ca urmare a acestui eveniment, nu s-a produs blocarea senalului navigabil sau poluarea mediului.
Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul de navigaţie.

Pe aceeaşi temă:

Trageri cu muniţie de luptă în Deltă. Exerciţii militare de apărare a căilor de comunicaţii fluviale

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: