VIDEO Ţinuturi minunate de vizitat după izolare. Filmare splendidă făcută în cel mai vechi lanţ muntos al României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghidul Ioan Stoenică pe Culmea Pricopanului Munţii Măcinului Sursa Youtube / Pe poteci
Ghidul Ioan Stoenică pe Culmea Pricopanului Munţii Măcinului Sursa Youtube / Pe poteci

Nu putem încă ieşi în natură, dar aducem natura la noi prin intermediul înregistrărilor video făcute de pasionaţii de călătorii. Ei ajung acolo unde încă n-am mers decât cu gândul – pe cele mai înalte creste, în cel mai adânc desiş, în locuri sălbatice.

Unul dintre aceştia este Ioan Stoenică, un ghid montan, realizator de emisiuni la Travel Mix Channel, care a călătorit prin Dobrogea. El a vizitat Munţii Măcinului în seria de călătorii „Pe poteci, spre inima ta!“ şi a reuşit aproape o oră de filmare fidelă a farmecului zonei.

„Am filmat acest episod singur, în Munţii Măcinului. Mai întâi am parcurs culmea Pricopanului, apoi a urmat o noapte în cort, după care am umblat prin pădurile super verzi până la vârful Ţuţuiatu, cel mai înalt din Măcin.

Am folosit pentru filmare aparatură împrumutată de la F64, mai exact un Nikon D7000 cu obiectiv Nikkor 24-70 mm, aşa că setaţi clipul pe formatul Full HD - imaginile din acest episod arată mult mai bine decât altele.

Nu uitaţi că îmi este util să ştiu că lumea se uită - şi ce părere are, iar dacă vă place, nu ezitaţi să daţi share, să descopere şi alţii emisiunea. Este multă muncă şi pasiune în spatele fiecărui episod (mai ales că filmez singur), aşa că m-aş bucura dacă mai mulţi oameni ar afla de emisiune“, scrie Stoenică. 

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Dor de natură. Drumeţie prin Munţii Măcinului, pe vremea când călătorii erau liberi

VIDEO Drumeţie virtuală prin Munţii Măcinului, pe Culmea Pricopanului

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite