Valiza în care s-ar fi aflat tablourile furate din Olanda, în curtea unei case din Carcaliu. Pânzele nu sunt de găsit

Valiza în care s-ar fi aflat tablourile furate din Olanda, în curtea unei case din Carcaliu. Pânzele nu sunt de găsit

Mătuşa lui Radu Dogaru spune că nu a ştiut ce se află în geanta care a ajuns la ea acasă FOTO Adevărul

În urma percheziţiile desfăşurate marţi în localitatea Carcaliu din judeţul Tulcea a fost găsită celebra geantă pe care ar fi adus-o Radu Dogaru (28 de ani) la mătuşa sa imediat după ce a ajuns în ţară.

După cum a declarat mătuşa lui Radu Dogaru, tânărul ar fi venit în ţară şi ar fi lăsat la ea acasă o valiză în care nu a ştiut niciodată ce se află. După ce cei trei tineri au fost arestaţi, sora ei (mama lui Radu Dogaru) a venit şi a luat geanta, pe care a predat-o unei alte persoane.

Geanta în cauză a fost găsită marţi. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că aceasta a fost găsită îngropată în curtea unei case din localitatea tulceană Carcaliu. Pânzele de sute de milioane de euro nu sunt de găsit.

Amintim faptul că ieri au avut loc percheziţii şi la locuinţa Nataşei Timofei (19 ani), logodnica lui Radu Dogaru, unul dintre cei trei tineri arestaţi preventiv, acuzaţi de Jaful Secolului. Fata a fost arestată în Olanda, pentru fapte care nu au legătură cu acest dosar. Anchetatorii cred, însă, că tânăra din Măcin ar fi ascuns pânzele celebre imediat după ce au fost furate.

În urma percheziţiilor de la finalul săptămânii trecute, oamenii legii au găsit în locuinţa mamei lui Radu Dogaru patru arme de vânătoare pentru care nu aveau acte şi despre care se crede că ar fi fost folosite pentru jaful din Olanda.

Amintim faptul că Eugen Darie, Mihai Alexandru Bitu (ambii din Măcin) şi Radu Dogaru (din Carcaliu) au fost arestaţi preventiv în ianuarie 2013, prin decizia Judecătoriei sectorului 5. Cei trei tineri sunt acuzaţi că au furat dintr-un muzeu din  Olanda tablouri estimate la 300 de milioane de euro.

Poliţiştii au informaţii că tablourile ar fi fost aduse în România şi că sunt ascunse în judeţul Tulcea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: