UPDATE O familie din satul Rachelu a fost atacată cu toporul în propria casă. Agresorul avea o condamnare de cinci ani!

UPDATE O familie din satul Rachelu a fost atacată cu toporul în propria casă. Agresorul avea o condamnare de cinci ani!

Atacaţi cu topoare. Foto: Arhivă

Soţii Săraru din satul Rachelu, comuna Luncaviţa au fost atacaţi azi noapte de un bărbat înarmat cu un topor. Cei doi sunt grav răniţi şi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serviciul de Ambulanţă a ajuns la faţa locului. „Cei doi, soţ şi soţie, au suferit multiple traumatisme craniere şi au fost transferaţi la Constanţa“, spune dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Ambulanţei Tulcea.
Localnicii spun că vinovatul este Vlad Dumitru, un bărbat din sat care are deja la activ o condamnare de cinci ani pentru tentativă de omor calificat. „A  dat în cap la un bărbat de la noi din sat, Gheorghe Mihai îl cheamă, nu ştiu ce avea de împărţit cu el. Şi l-au condamnat, dar am înţeles că a făcut recurs şi de aceea este încă în libertate. Omul acesta este un pericol public. Acum a sărit la fratele nevestei lui, Săraru“, spune Iordan Bucur, din localitatea Rachelu.

Cinci lovituri cu toporul în cap

Aseară, în jurul orelor 21,00, Vlad Dumitru a mers in vizita la cumnati săi, Constantin şi Elena Săraru, . Pe fondul unor discuţii mai vechi, a luat o toporişcă aflată în încăperea în care se aflau cu care l-a lovit pe Constantin în mod repetat de trei ori în zona capului.
Nevasta lui Constantin, Elena Săraru, aflată în apropiere, a venit în ajutorul soţului şi l-a prins pe agresor cu mâinile de gât. Vlad Dumitru a scăpat a îmbrâncit-o pe cumnată pe patul din cameră, dupa care cu aceeaşi toporişcă i-a aplicat două lovituri de intensitate mare în zona capului.
     
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările