Un tulcean susţine că i-au fost furaţi, tranşaţi şi mâncaţi doi câini. Poliţia a deschis o anchetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stăpânul câinilor susţine că cei care i-ar fi furat şi mâncat animalele sunt muncitori veniţi din Vietnam. Poliţia a deschis o anchetă.

Un locuitor al oraşului Tulcea se plânge că i-au dispărut trei câini din rasa pitbull.

Conform ziarului tulceanoastra.ro, tulceanul a postat pe o reţea socială anunţul că i-au fost furaţi trei câini din rasa pitbull, din care a reuşit să mai găsească doar unul în viaţă. „Ceialti doi fuseseră omorâţi, tranşaţi şi gătiţi, conform sursei. Omul spune că a găsit capul şi pielea unuia dintre ei, separat de oasele celuilat câine, aruncate în locuri virane la marginea municipiului, mai precis în păduricea de lângă campusul unde sunt cazaţi vietnamezii”, arată sursa citată.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a transmis vineri, 11 decembrie, că s-au autosesizat după ce această informaţie a apărut în spaţiul public.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor informaţii din care rezultă faptul că unui bărbat din municipiul Tulcea i s-ar fi sustras şi ucis trei câini, vă comunicam că poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la aceste aspecte şi efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi uciderea animalelor cu intenţie, fără drept.

De asemena, facem precizarea ca Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea nu a mai fost sesizat anterior cu privire la fapte de acest gen”, transmit poliţiştii.

Citeşte şi:

Elevul de la ţară care a făcut un site pentru un magazin online. „De ce să nu fac un bănuţ al meu?”

Un tânăr construieşte laptopuri din rebuturi pentru elevii sărmani. „Fac totul din pasiune”

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite