Un cetăţean ucrainean a trecut înot Dunărea pentru a munci în România

Un cetăţean ucrainean a trecut înot Dunărea pentru a munci în România

Cetăţeanul ucrainean a trecut ilegal înot Dunărea pentru a munci în România     FOTO Arhiva

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat un cetăţean ucrainean care intenţiona sa intre ilegal în ţara noastră pentru a-şi găsi un loc de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Pardina au depistat, în zona Podul Roşu Sireasa, pe raza localităţii de frontiera Ceatalchioi, un bărbat de 29 de ani, care se deplasa, pe jos, în apropierea malului Dunării, spre interiorul ţării.    

Bărbatul nu poseda documente de identitate asupra sa, iar poliţiştii de frontieră au continuat verificările şi au stabilit că cel în cauză este cetăţean ucrainean. Din declaraţiile sale, a reieşit că a trecut Dunărea înot pentru a-şi căuta un loc de muncă în România.

Poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare cercetării penale pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat şi l-au predat pe tânăr autorităţilor din Ucraina.

Tot joi, 14 septembrie, poliţiştii de frontieră tulceni au descoperit un bărbat care transporta aproximativ 100 kilograme peşte pentru care nu deţinea documente legale.

Acesta a fost depistat pe raza localităţii Sălcioara.
    
Bărbatul a declarat că a pescuit peştele (din speciile babuşcă şi plătică ) din Lacul Razelm şi intenţiona să îl folosească pentru consumul propriu.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, iar poliţiştii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi a altor vieţiutoare acvatice obţinute din pescuit ori produse din peşte.

Pe aceeaşi temă:

Cum tratează România sutele de refugiaţi care intră în ţară prin Marea Neagră. „Se dau telefoane şi se merge cu miloaga“

Carmen Dan: Migranţii sunt în centre cu regim închis. Numărul lor nu e deloc îngrijorător
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările