Un bărbat face puşcărie pentru că a vrut să-şi scape nevasta de dosar penal. A oferit mită unui poliţist care l-a denunţat

Un bărbat face puşcărie pentru că a vrut să-şi scape nevasta de dosar penal. A oferit mită unui poliţist care l-a denunţat

Un bărbat din judeţul Tulcea a primit o condamnare de închisoare cu executare pentru că a oferit mită unui poliţist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curtea de Apel Constanţa a decis joi, 1 martie, ca tulceanul Marian Lazăr din localitatea Măgurele să meargă la închisoare pentru că a oferit mită un poliţist. 

Magistraţii au respins ca nefondate apelurile părţilor şi au menţinut hotărârea Tribunalului Tulcea privind condamnarea lui Marian Lazăr la o pedeapsă de 1 an şi 9 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. 

Totodată, instanţa l-a obligat pe inculpat la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în valoare de 1.100 lei. Hotărârea este definitivă.

Condamnarea vine la 2 ani de la denunţul făcut de un agent de poliţie din Topolog, care fusese abordat de Marian Lazăr pentru a nu lua nicio măsură legală împotriva soţiei sale. Aceasta fusese prinsă conducând un autoturism fără a deţine permis auto.

„La data de 04.03.2016 a fost înregistrat la Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Tulcea denunţul formulat de un agent de poliţie din cadrul Postului de Poliţie al comunei Topolog, judeţul Tulcea, cu privire la faptul că Lazăr Marian, din localitatea Măgurele, judeţul Tulcea, i-a promis acestuia o sumă de bani pentru a nu-şi îndeplini îndatoririle de serviciu, mai exact pentru a nu lua măsuri legale împotriva soţiei sale, care fusese depistată în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere. Ofiţerii D.G.A. - S.J.A. Tulcea au fost delegaţi de către procuror să desfăşoare mai multe activităţi procedurale în acest caz“, a precizat Direcţia Generală Anticorupţie printr-un comunicat de presă. 

Pe aceeaşi temă: 

Poliţist condamnat pentru corupţie. A cerut o maşină de lemne ca scape un şofer de amendă

 

 

citeste totul despre: