Turist salvat după ce a căzut cu bicicleta pe un traseu din Munţii Măcinului

Turist salvat după ce a căzut cu bicicleta pe un traseu din Munţii Măcinului

FOTO IPJ Tulcea

Turistul a fost salvat de poliţişti şi transportat cu targa la ambulanţă. Accidentul s-a produs luni, 6 august, în Munţii Măcinului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Tulcea a anunţat că agenţii Postului de Poliţie Greci au intervenit luni, 6 august, pentru salvarea unei persoane accidentate în Munţii Măcinului.

„În după-amiaza zilei de 6 august, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Greci au fost sesizaţi prin apelul 112, de către un bărbat din judeţul Galaţi, despre faptul că, în timp ce se afla cu un prieten pe traseul de biciclete din Parcul Naţional Munţii Măcinului din comuna Greci, prietenul său a căzut cu bicicleta într-un şanţ, pe munte, accidentându-se”, spun oamenii legiii.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar la scurt timp a fost identificat un tânăr de 17 ani din judeţul Galaţi, fiind găsit într-un şanţ în stare conştientă şi cooperantă.

Oamenii legii, împreună cu un echipaj medical, l-au transportat cu targa pe tânăr până la ambulanţă. De aici, victima a fost dusă la Spitalul Orăşenesc Măcin unde a ărimit îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea recomandă turiştilor care vizitează Munţii Măcin să fie echipaţi corespunzător, să respecte traseele marcate, să ţină cont de atenţionările de vreme rea (ploi, vânt) şi să se informeze înainte la Centrul de Informare din comuna Greci cu privire la traseul ales şi gradul de dificultate al traseului.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Cum arată Şarpele Rău, cea mai rapidă şi agresivă reptilă din România. Exemplar uriaş filmat în Munţii Măcinului

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: