Tulcea: Restricţie de tonaj pe DN 22 E din cauza revărsării Dunării pe carosabil

Tulcea: Restricţie de tonaj pe DN 22 E din cauza revărsării Dunării pe carosabil

Imagine de arhivă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a instituit restricţie de tonaj pentru maşinile mai mari de 7,5 tone pe DN 22 E, între Gărvan şi I.C. Brătianu, judeţul Tulcea, din cauza revărsării Dunării pe carosabil.

Restricţia a intrat în vigoare la ora 24.00 şi vizează DN 22 E, între localităţile Gărvan şi I.C. Brătianu, judeţul Tulcea, km 0+000 - km 14+276. 

„Măsura este  luată din cauza revărsării apelor Dunării pe partea carosabilă a acestui tronson de drum. Menţionăm că pe acest sector, între km 13+950 şi km 14+276, nivelul apei pe carosabil este de 10 cm şi va fi instituită şi restricţie de viteză maximă admisă de 10 km/h şi oprirea interzisă“, anunţă CNAIR. 

Compania precizează că se acţionează în zona afectată, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă.

Hidrologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben şi cod portocaliu de inundaţii pe Dumăre, urmând a fi afectate judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Galaţi, Constanţa şi Tulcea. Avertizarea este valabilă până în 30 aprilie, la ora 16.00.
citeste totul despre: