Tulcea: Pușcăriașul care și-a violat mama rămâne după gratii

Tudorel Dobrea a înregistrat recurs la decizia Judecătoriei Tulcea de a îi prelungi arestul preventiv. Tribunalul a decis că acesta va rămâne după gratii

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie din Niculiţel a depus plângere la poliţie după ce a fost violată de nimeni altul decât fiul său de 29 de ani, Tudorel Dobrea. Acesta ieşise din închisoare în urmă cu numai câteva zile, unde a stat circa 10 luni pentru fals privind identitatea.
Mama lui era prea jenată de ceea ce s-a întâmplat pentru a mai depune plângere, dar a fost convinsă de ceilalţi copiii că acesta este lucrul corect din punct de vedere legal.

 „Cercetările se efectuează după plângerea părţii vătămate. Acuzatul a mai stat după gratii timp de zece luni de zile, pentru fals privind identitatea. A fost eliberat din arest pe data de 17 noiembrie, iar în noapta de 22 spre 23 noiembrie se pare că şi-a violat mama“, a declarat procurorul Dan Stepanencu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările