Tulcea: Puşcăriaşul acuzat că şi-a violat mama, trimis în judecată pentru violenţă

Tulcea: Puşcăriaşul acuzat că şi-a violat mama, trimis în judecată pentru violenţă

Băiatul ar putea sta ani grei după gratii (foto arhivă)

Tudorel Dobrea (29 de ani) a fost înschis pentru infracţiuni privind identitatea, eliberat condiţionat, iar apoi a  fost acuzat de mama lui, Sanda Dobrea, de viol. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru loviri şi alte violenţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tudorel Dobrea (29 de ani), din Niculiţel (la momentul de faţă cu domiciliul în Tulcea, pe strada Labirintului) şi-a violat cu brutalitate mama, după ce cu câteva zile înainte a bătut-o zdravăn. Bărbatul numai ce ieşise din închisoare, unde a stat mai puţin de un an de zile. Mama lui era prea jenată de ceea ce s-a întâmplat pentru a mai depune plângere, dar a fost convinsă de ceilalţi copiii că acesta este lucrul corect din punct de vedere legal.
A fost eliberat din arest pe data de 17 noiembrie, iar în noapta de 22 spre 23 noiembrie se pare că şi-a violat mama.  Astăzi expiră mandatul lui Tudorel de arest preventiv. Parchetul va cere instanţei prelungirea perioadei de arest preventiv pentru Tudorel Dobrea.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările