UPDATE Tulcea, judeţ închis: toate drumurile naţionale şi judeţene sunt închise. Elevii nu merg la şcoală

UPDATE Tulcea, judeţ închis: toate drumurile naţionale şi judeţene sunt închise. Elevii nu merg la şcoală

Din cauza viscolului, toate şcolile din judeţul Tulcea sunt închise. De asemenea, nu se circulă pe niciun drum naţional sau judeţean

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 14.00 Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă avertizare nowcasting de cod portocaliu. În intervalul 06-02-2020 ora 13:30 până la : 06-02-2020 ora 16:00 sunt prognozate intensificări ale vântului, cu rafale în general de 90 -100 km/h. Fenomene asociate: ninsoare viscolită.
 
UPDATE ORA 12.00
 
PERSOANE BLOCATE PE DRUMURI:
- persoană blocată între Carcaliu şi Măcin, intervine şenilata şi Dacia Duster de la Secţia de Pompieri Măcin.
- 2 persoane blocate la Malcoci DJ 222C, km 2-4, intervine D.J.
- 2 persoane blocate într-un autoturism Turcoaia, intervine D.N. cu o lamă de dezăpezire.
 
STAREA DRUMURILOR
La data de 06.02.2020, se menţine închiderea temporară a  circulaţiei autovehiculelor pe toate drumurile naţionale şi judeţene.
 
65 de localităţi fără energie electrică
 
CAZURI MEDICALE:
Carcaliu – o persoană de sex feminin, vârsta de 70 de ani – asistenţă medicală - Intervine -  şenilata de la Secţia Măcin, Duster de la Secţia Măcin, o ambulanţă S.A.J. şi lama de la D.N. - Persoana a fost transportată la unitatea spitalicească din Măcin;
Jijila – o persoană de sex feminin, vârsta de 66 de ani – asistenţă medicală - transportată la unitatea spitalicească Măcin;
Mineri – o personă de sex feminin, vârsta 21 de ani – asistenţă medicală - intervine SMURD Tulcea - persoana a fost transportată la Spitalul Judeţean Tulcea;
Mineri – o femeie gravidă (12 săptămâni) în vârstă de 35 de ani – traumatism cranio-cerebral - intervine SMURD Tulcea - persoana a fost transportată la Spitalul Judeţean Tulcea. 
 
DEGAJARI ARBORI
3 copaci au afectat 3 autoturisme în municipiul Tulcea 
 
SITUAŢIA UTILAJELOR DE DESZĂPEZIRE :
D.N. -  17 de utilaje
D.J. – 15 utilaje
 
UPDATE ORA 10.50 Detaşamentul de pompieri Tulcea intervine pentru înlăturarea unui copac căzut peste autoturisme în municipiul Tulcea. Se intervine cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă şi 5 pompieri. Codul portocaliu este în vigoare până la ora 13.00, anunţă ISU Delta. 
 
UPDATE ORA 10.06 Un convoi compus din un utilaj al Drumurilor Naţionale, 1 ambulanţă SAJ şi 1 autospecială de muncă operativă cu şenilată se deplasează pentru a prelua o femeie de 70 de ani din localitatea Carcaliu.
O altă femeie de 66 de ani a fost preluată de echipajul SMURD Măcin şi transportată la unitatea spitalicească din Măcin.
 
La această oră, conform distribuitorului de energie electrică, mai sunt 66 de localităţi nealimentate cu energie electrică.
 
Conform ISU Delta Tulcea, se menţine decizia închiderii a tuturor sectoarelor de drum naţionale şi judeţene de pe raza judeţului Tulcea, iar în şcolile, grădiniţele şi liceele din Tulcea nu au loc ore.
 
În cursul nopţii s-a intervenit pentru deszăpezirea unui număr de 4 vehicule şi degajarea a 4 copaci, care au avariat 6 autoturisme. Un număr de 69 de localităţi nu sunt alimentate cu tensiune.
 
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare meteorologică "COD ROŞU", valabilă în intervalul 05 februarie ora 22:00 - 06 februarie ora 08:00. Avertizarea cuprinde mai multe judeţe, printre care şi Tulcea. În acest interval se pot manifesta intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 85 - 90 km/h, viscol, vizibilitate redusă semnificativ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările