Tulcea: Copiii de la Liceul de Artă primesc 4.500 de euro pentru a merge la San Remo!

Consiliul Local Tulcea alocă această sumă pentru deplasara celor 14 elevi ai liceului tulcean la festivalul de muzică de la San Remo.

Ştiri pe aceeaşi temă


Elevii de la Estudiantina sunt invitați în aprilie la festivalul de muzică din Italia. 14 violonişti ai liceului „George Georgescu“ din Tulcea, orchestra Estudiantina, sunt invitaţi să cânte la Global Educational Festival din Italia. Dirijoarea lor, profesor Maria Lupu, a solicitat sprijin financiar de la instituții publice, dar și firme pentru această deplasare.
Concursul va avea loc în perioada 4 – 13 aprilie 2011 și este o șansă extraordinară pentru cei mici. Orchestra Estudiantina are 14 tineri violoniști care studiază împreună de 6 ani. Copiii, cu vârste între 10 și 16 ani sunt mândria liceului de artă.  Ei au fost invitați să acompanieze corul de copii „Armonia“, format din 40 de elevi din Năvodari.
„Noi suntem foarte bucuroși că am fost invitați și este o onoare să participăm. Acești copii merită ca eforturile lor din ultimii ani să le fie răsplătite“, spune Roxana Sava, directorul Liceului de Artă.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările