Tulcea: Bătrân de 71 de ani acuzat de omor

Irimia Artem, de 71 de ani, din municipiul Tulcea, a fost arestat preventiv pentru înjunghierea lui Miluţ Pescăreanu. Iniţial nu a recunoscut crima, dar apoi a revenit asupra declaraţiei, invocând legitima apărare

Ştiri pe aceeaşi temă


UPDATE 08.00. Irimia Artem a înregistrat pe rolul Curţii de Apel Constanţa recursul împotriva deciziei Tribunalului Tulcea de a-l ţine în arest perventiv pentru 30 de zile. În cursul zilei de astăzi instanţa din Constanţa urmează să se pronunţe cu privire la această cerere a tulceanului de 71 de ani acuzat de omor.

Crima s-a petrecut duminică seara, în jurul orelor 21.30. Inculpatul Irimia Artem, din municipiu, în vârstă de 71 de ani, în urma unei altercaţii cu victima Pescăreanu Miluţ, i-a aplicat o lovitură cu un cuţit în zona umărului stâng, lezând arterele plexului brahial, care a dus la decesul victimei.

Victima a fost găsită înjunghiată pe o stradă din municipiul Tulcea, echipajul de la Serviciul de Ambulanţă Tulcea constatând decesul.

La data de 24 august 2010 procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a început urmărirea penală faţă de principalul suspect, Irimia Artem,  şi a pus în mişcare acţiunea penală, iar în cursul după - amiezii a fost prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Tribunalul Tulcea a decis luarea măsurii preventive pe o perioadă de 30 de zile, urmând ca cercetările să fie continuate cu inculpatul în stare de arest.

Dacă iniţial tulceanul de 71 de ani a negat orice implicare în această crimă, mai târziu el a revenit asupra declaraţiilor, invocând  legimita apărare.


citeste totul despre: