Tomograful de la Spitalul Tulcea a fost pus în funcţiune. Defectarea lui a pus pe drum aparatul SMURD ce s-a prăbuşit în lacul Siutghiol

Tomograful de la Spitalul Tulcea a fost pus în funcţiune. 
Defectarea lui a pus pe drum aparatul SMURD ce s-a prăbuşit în 
lacul Siutghiol

Tomograful de la spitalul din Tulcea a fost reparat

Computerul tomograf din cadrul spitalului Tulcea a fost pus în funcţiune la sfârşitul anului trecut. Suma necesară reperaţiior a fost suportată de Consiliul Judeţean Tulcea.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este o veste extraordinar de bună pentru pacienţii care ajung la acest spital şi care, iată, nu mai trebuie transportaţi cu ambulanţa până la Constanţa“, a precizat preşedinte CJ Tulcea, Horia Teodorescu.

Tomograful din Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea s-a defectat în luna octombrie 2014

Reparaţiile necesare (înlocuirea tubului), care ajung la 75.000 de euro, au fost suportate de Consiliul Judeţean Tulcea.

Întrucât aparatul nu funcţiona, pe 15 decembrie, o bătrână a fost adusă la Constanţa pentru investigaţii de către echipajul SMURD care apoi s-a prăbuşit în lacul Siutghiol.

Maria Oancea, de 79 de ani, era suspectă de embolie pulmonară. Bătrâna a fost adusă cu elicopterul SMURD de la Tulcea la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Aici i s-au făcut investigaţiile medicale şi s-a stabilit că nu era vorba de embolie pulmonară şi în aceeaşi zi fatidică, de 15 decembrie, a fost trimisă la unitatea medicală din Tulcea cu Ambulanţa. Ea a fost internată la Secţia de Cardiologie a spitalului.

„Eu am făcut un tratament de reumatism şi m-a înţepat în capul pieptului şi m-au adus aici la spital. Săracii de ei, Doamne, Doamne... Două fete erau cu mine şi cei care conduceau elicopterul. Foarte bine s-au purtat cu mine. Am aflat de aici din spital. Doamne... şi a scăpat cineva? Vai de capul meu!“, a adăugat bătrâna, după ce a aflat că tot echipajul elicopterului SMURD s-a prăbuşit.
 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: